Powiat Lwówek Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Powiat Lwówek Śląski iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Lwówek Śląski. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 51.300 jiwa sarta jembaré ana 710 km². Bupatiné Henryk Kulesza.