Lwówek Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lwówek Śląski
POL Lwówek Śląski COA.svg
Lambang Lwówek Śląski
POL Lwówek Śląski map.svg
Lokasi Lwówek Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lwówek Śląski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lwówek Śląski (Jerman Löwenberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lwówek_Śląski&oldid=1001414"