Lwówek Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lwówek Śląski
POL Lwówek Śląski COA.svg
Lambang Lwówek Śląski
POL Lwówek Śląski map.svg
Lokasi Lwówek Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lwówek Śląski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lwówek Śląski (Jerman Löwenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.