Głogów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Głogów
POL Głogów COA.svg
Lambang Głogów
Mapa Glogow.png
Lokasi Głogów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 45,32 km²
Padunung: 71.312 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: DGL
Alamat
balé kutha:
Rynek 10
67-200 Głogów
Situs wèb resmi: [1]
Pulitik
Walikutha: Jan Zubowski

Głogów (Jerman Glogau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 71.312 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Głogów&oldid=1001257"