Strzelin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Strzelin
POL Strzelin COA.svg
Lambang Strzelin
POL Strzelin map.svg
Lokasi Strzelin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelin (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Strzelin&oldid=1001190"