Kamień Pomorski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kamień Pomorski
POL Kamień Pomorski COA.svg
Lambang Kamień Pomorski
120px
Lokasi Kamień Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kamień Pomorski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kamień Pomorski (Jerman Kammin) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.