Kamień Pomorski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kamień Pomorski
POL Kamień Pomorski COA.svg
Lambang Kamień Pomorski
120px
Lokasi Kamień Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kamień Pomorski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kamień Pomorski (Jerman Kammin) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.