Olkusz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Olkusz

Wypożyczalnia quadów Olkusz

POL Olkusz COA.svg
Lambang Olkusz
120px
Lokasi Olkusz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Olkusz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Olkusz (Jerman Olkusch, Ilkenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Olkusz&oldid=1090414"