Przeworsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Przeworsk
POL Przeworsk COA.svg
Lambang Przeworsk
120px
Lokasi Przeworsk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Przeworsk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Przeworsk iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.