Inowrocław

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Inowrocław
POL Inowrocław COA.svg
Lambang Inowrocław
POL Inowrocław map.svg
Lokasi Inowrocław
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 77.647 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Inowrocław
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Inowrocław (Jerman Inowrazlaw utawa Hohensalza 1904-1920/1939-1945) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 77.647 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Inowrocław&oldid=1001469"