Proszowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Proszowice
POL Proszowice COA.svg
Lambang Proszowice
120px
Lokasi Proszowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Proszowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Proszowice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.