Malbork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Malbork
POL Malbork COA.svg
Lambang Malbork
POL Malbork map.svg
Lokasi Malbork
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania (pomorskie)
Jembar: 17,15 km²
Padunung: 38 179 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GMB
Alamat
balé kutha:
pl. Słowiański 5
82-200 Malbork
Situs wèb resmi: http://www.malbork.pl
Pulitik
Walikutha: Andrzej Rychłowski

Malbork (Jerman Marienburg) iku sawijining kutha ing Polandia sisih lor, sakidul wétaning kutha Gdańsk. Kutha iki nduwé padunung 38.179 jiwa. Kutha iki misuwur déning Kastil Malbork sing dibangun déning para Satriya Ordo Teutonik.

Kutha kembar[sunting | besut sumber]

Malbork nduwèni program kutha kembar karo:

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malbork&oldid=1001719"