Malbork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Malbork
POL Malbork COA.svg
Lambang Malbork
POL Malbork map.svg
Lokasi Malbork
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania (pomorskie)
Jembar: 17,15 km²
Padunung: 38 179 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: GMB
Alamat
balé kutha:
pl. Słowiański 5
82-200 Malbork
Situs wèb resmi: http://www.malbork.pl
Pulitik
Walikutha: Andrzej Rychłowski

Malbork (Jerman Marienburg) iku sawijining kutha ing Polen sisih lor, sakidul wétaning kutha Gdańsk. Kutha iki sing ndunungi 38.179 jiwa. Kutha iki misuwur déning Kastil Malbork sing dibangun déning para Satriya Ordo Teutonik.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Malbork duwé program kutha kembar karo:

Pranala njaba[besut | besut sumber]