Powiat Sępólno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Sępoleński
Wappen des Powiat Sępoleński
Lambang Powiat Sępólno

Lokasi Powiat Sępólno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Sępólno Krajeńskie
Jembar: 790,86 km²
Pedunung: 40 843 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 42,27 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CSE
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 1
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Drozdowski
Alamat ul. Kościuszki 11
89-400 Sępólno Krajeńskie
Situs wèb resmi: www.powiat-sepolno.pl


Powiat Sępólno iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Sępólno Krajeńskie. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 40.843 jiwa.