Pruszków

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pruszków
POL Pruszków COA.svg
Lambang Pruszków
120px
Lokasi Pruszków
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Masowia
Jembar: ... km²
Padunung: 54.968 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pruszków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pruszków iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 54.968 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pruszków&oldid=1001513"