Tczew

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Tczew
POL Tczew COA.svg
Lambang Tczew
POL Tczew map.svg
Lokasi Tczew
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 22,26 km²
Padunung: 60.128 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tczew
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tczew (Jerman Dirschau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 60.128 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tczew&oldid=1001252"