Piaseczno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piaseczno
POL Piaseczno COA.svg
Lambang Piaseczno
120px
Lokasi Piaseczno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piaseczno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piaseczno iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.