Krasnystaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Krasnystaw
POL Krasnystaw COA.svg
Lambang Krasnystaw
POL Krasnystaw map.svg
Lokasi Krasnystaw
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: 42.13 km²
Padunung: 19 778 jiwa (2010)
Pelat nomer kendaran motor: LKS
Alamat
balé kutha:
pl. 3 Maja 29
22-300 Krasnystaw
Situs wèb resmi: http://www.krasnystaw.pl/new/
Pulitik
Walikutha: Andrzej Jakubiec

Krasnystaw iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 19 778 jiwa.