Powiat Włocławek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Włocławski
Wappen des Powiat Włocławski
Lambang Powiat Włocławek

Lokasi Powiat Włocławek
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Włocławek
Jembar: 1472,34 km²
Pedunung: 85 514 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 20,27 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CWL
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 5
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Piotr Stanny
Alamat ul. Cyganka 28
87-800 Włocławek
Situs wèb resmi: www.powiat.wloclawski.pl


Powiat Włocławek iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Włocławek. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 85.514 jiwa.