Powiat Golub-Dobrzyń

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Golubsko-dobrzyński
Lage des Powiat Golubsko-dobrzyński
Lambang Powiat Golub-Dobrzyń

Lokasi Powiat Golub-Dobrzyń
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Golub Dobrzyń
Jembar: 612,98 km²
Pedunung: 45 107 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 38,03 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CGD
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Henryka Zawadzka
Alamat pl. Tysiąclecia 25
87-400 Golub Dobrzyń
Situs wèb resmi: www.golub-dobrzyn.com.pl


Powiat Golub-Dobrzyń iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Golub-Dobrzyń. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 45.107 jiwa.