Powiat Inowrocław

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Inowrocławski
Wappen des Powiat Inowrocławski
Lambang Powiat Inowrocław

Lokasi Powiat Inowrocław
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Inowrocław
Jembar: 1224,94 km²
Pedunung: 165 969 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 65,73 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CIN
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 4
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Leonard Maciejewski
Alamat ul. Roosevelta 36/38
88-100 Inowrocław
Situs wèb resmi: www.inowroclaw.powiat.pl


Powiat Inowrocław iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Inowrocław. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 165.969 jiwa.