Powiat Świecie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat świecki
Wappen des Powiat świecki
Lambang Powiat Świecie

Lokasi Powiat Świecie
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Świecie
Jembar: 1472,78 km²
Pedunung: 97 130 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 32,99 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CSW
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 9
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Marzena Kempińska
Alamat ul. Wojska Polskiego 173
86-100 Świecie
Situs wèb resmi: www.powiat.swiecki.lo.pl


Powiat Świecie iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Świecie. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 97.130 jiwa.