Powiat Nakło

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Nakielski
Wappen des Powiat Nakielski
Lambang Powiat Nakło

Lokasi Powiat Nakło
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Nakło nad Notecią
Jembar: 1120,48 km²
Pedunung: 84 607 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 44,7 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CNA
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 4
Kalurahan: 1
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Piotr Hemmerling
Alamat ul. Dąbrowskiego 54
89-100 Nakło nad Notecią
Situs wèb resmi: www.powiat-nakielski.pl


Powiat Nakło iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Nakło nad Notecią. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 84.607 jiwa.