Powiat Lipno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Lipnowski
Wappen des Powiat Lipnowski
Lambang Powiat Lipno

Lokasi Powiat Lipno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Lipno
Jembar: 1015,6 km²
Pedunung: 66 150 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 31,21 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CLI
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Przemysław Gęsicki
Alamat ul. Sierakowskiego 10b
87-600 Lipno
Situs wèb resmi: www.lipnowski.powiat.pl/


Powiat Lipno iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Lipno. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 66.150 jiwa.