Powiat Bydgoszcz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Bydgoski
Lage des Powiat Bydgoski
Lambang Powiat Bydgoszcz

Lokasi Powiat Bydgoszcz
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Bydgoszcz
Jembar: 1394,8 km²
Pedunung: 93 735 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 27,77 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CBY
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Jan Graczkowski
Alamat ul. S. Konarskiego 1/3
85-066 Bydgoszcz
Situs wèb resmi: powiat.bydgoski.pl


Powiat Bydgoszcz iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Bydgoszcz. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 93.735 jiwa.