Lipno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lipno
POL Lipno COA.svg
Lambang Lipno
POL Lipno location map.svg
Lokasi Lipno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 10,88 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lipno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lipno (Jerman Leipe) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.