Powiat Brodnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Brodnicki

Lambang Powiat Brodnica

Lokasi Powiat Brodnica
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Brodnica
Jembar: 1038,79 km²
Pedunung: 74 999 (30. Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 43,41 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CBR
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Waldemar Gęsicki
Alamat ul. Kamionka 23
87-300 Brodnica
Situs wèb resmi: www.brodnica.com.pl


Powiat Brodnica iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Brodnica. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 74.999 jiwa.