Będzin

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Będzin
POL Będzin COA.svg
Lambang Będzin
POL Będzin map.svg
Lokasi Będzin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 37,37 km²
Padunung: 65.231 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBE
Alamat
balé kutha:
ul. 11 Listopada 20
42-500 Będzin
Situs wèb resmi: www.bedzin.pl
Pulitik
Walikutha: Radosław Baran

Będzin (Jerman Bendzin utawa Bendsburg (1939-1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Będzin&oldid=1001412"