Będzin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Będzin
POL Będzin COA.svg
Lambang Będzin
POL Będzin map.svg
Lokasi Będzin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 37,37 km²
Pedunung: 65.231 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBE
Alamat
balé kutha:
ul. 11 Listopada 20
42-500 Będzin
Situs wèb resmi: www.bedzin.pl
Politik
Walikutha: Radosław Baran


Będzin (Jerman Bendzin utawa Bendsburg (1939-1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Będzin&oldid=806520"