Sławno

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sławno
POL Sławno COA.svg
Lambang Sławno
Słupsk na mapie.PNG
Lokasi Sławno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sławno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sławno (Jerman Schlawe) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sławno&oldid=1001187"