Olecko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Olecko
POL Olecko COA.svg
Lambang Olecko
120px
Lokasi Olecko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 11.6 km²
Padunung: 16022 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Olecko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Olecko (Jerman Treuburg/Marggrabowa) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.