Olecko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Olecko
POL Olecko COA.svg
Lambang Olecko
120px
Lokasi Olecko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 11.6 km²
Pedunung: 16022 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Olecko
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Olecko (Jerman Treuburg/Marggrabowa) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Olecko&oldid=837931"