Olesno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olesno
POL Olesno COA.svg
Lambang Olesno
POL Olesno map.svg
Lokasi Olesno
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: 240,8 km²
Padunung: 10.106 jiwa (2006)
Pelat nomer kendaran motor: OOL
Alamat
balé kutha:
ul. Pieloka 21
46-300 Olesno
Situs wèb resmi: http://www.olesno.pl/
Pulitik
Walikutha: Sylwester Piotr Lewicki

Olesno (Jerman Rosenberg in Oberschlesien) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 10.106 jiwa ing 2006.

Kutha kembar[besut | besut sumber]