Choszczno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Choszczno
POL Choszczno COA.svg
Lambang Choszczno
120px
Lokasi Choszczno
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Padunung: 16.173 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Choszczno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Choszczno (Jerman Arnswalde) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 16.173 jiwa.