Brzesko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brzesko
POL Brzesko COA.svg
Lambang Brzesko
POL Brzesko map.svg
Lokasi Brzesko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Brzesko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Brzesko (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.