Szczytno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Szczytno
POL Szczytno COA.svg
Lambang Szczytno
POL Szczytno map.svg
Lokasi Szczytno
Szczytno - ZS nr 1.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szczytno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Szczytno (Jerman: Ortelsburg) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.