Kraśnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kraśnik
POL Kraśnik COA.svg
Lambang Kraśnik
POL Kraśnik map.svg
Lokasi Kraśnik
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kraśnik
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kraśnik iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.