Kalisz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kalisz
POL Kalisz COA.svg
Lambang Kalisz
POL Kalisz map.svg
Lokasi Kalisz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 108.792 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalisz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kalisz (Jerman Kalisch) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 108.792 jiwa.