Sucha Beskidzka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sucha Beskidzka
POL Sucha Beskidzka COA.svg
Lambang Sucha Beskidzka
120px
Lokasi Sucha Beskidzka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sucha Beskidzka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sucha Beskidzka iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.