Sucha Beskidzka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sucha Beskidzka
POL Sucha Beskidzka COA.svg
Lambang Sucha Beskidzka
120px
Lokasi Sucha Beskidzka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sucha Beskidzka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sucha Beskidzka iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sucha_Beskidzka&oldid=1001741"