Braniewo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Braniewo
POL Braniewo COA.svg
Lambang Braniewo
120px
Lokasi Braniewo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Braniewo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Braniewo (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.