Skarżysko-Kamienna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skarżysko-Kamienna
Skarzysko kamienna herb.svg
Lambang Skarżysko-Kamienna
Skarzysko mapa.png
Lokasi Skarżysko-Kamienna
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: 64,39 km²
Padunung: 49.416 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: TSK
Alamat
balé kutha:
Sikorskiego 18
26-110 Skarżysko-Kamienna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Roman Wojcieszek

Skarżysko-Kamienna iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 49.416 jiwa.