Cieszyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cieszyn
POL Cieszyn COA.svg
Lambang Cieszyn
POL Cieszyn map.svg
Lokasi Cieszyn
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: 36.109 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Cieszyn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Cieszyn (Jerman Teschen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 36.109 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cieszyn&oldid=1090275"