Przysucha

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Przysucha
POL Przysucha COA.svg
Lambang Przysucha
120px
Lokasi Przysucha
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Przysucha
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Przysucha iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Przysucha&oldid=1001410"