Gniezno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gniezno
POL Gniezno COA.svg
Lambang Gniezno
POL Gniezno map.svg
Lokasi Gniezno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 70.217 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gniezno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gniezno (Jerman Gnesen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 70.217 jiwa.