Gniezno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gniezno
POL Gniezno COA.svg
Lambang Gniezno
POL Gniezno map.svg
Lokasi Gniezno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 70.217 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gniezno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gniezno (Jerman Gnesen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 70.217 jiwa.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gniezno ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gniezno&oldid=1001303"