Grodzisk Wielkopolski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grodzisk Wielkopolski
POL Grodzisk Wielkopolski COA.svg
Lambang Grodzisk Wielkopolski
120px
Lokasi Grodzisk Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Grodzisk Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Grodzisk Wielkopolski (Jerman Grätz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.