Grodzisk Wielkopolski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grodzisk Wielkopolski
POL Grodzisk Wielkopolski COA.svg
Lambang Grodzisk Wielkopolski
120px
Lokasi Grodzisk Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Grodzisk Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Grodzisk Wielkopolski (Jerman Grätz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.