Bytów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bytów
POL Bytow COA.svg
Lambang Bytów
POL Bytów map.svg
Lokasi Bytów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 8,72 km²
Padunung: 16.858 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GBY
Alamat
balé kutha:
ul. 1 Maja 15
77-100 Bytów
Situs wèb resmi: www.bytow.com.pl
Pulitik
Walikutha: Ryszard Sylka

Bytów (Jerman Bütow) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 16.858 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bytów&oldid=1090431"