Sandomierz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sandomierz
POL Sandomierz COA.svg
Lambang Sandomierz
POL Sandomierz map.svg
Lokasi Sandomierz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: 28,8 km²
Padunung: 25.300 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: TSA
Alamat
balé kutha:
pl. Poniatowskiego 3
27-600 Sandomierz
Situs wèb resmi: www.sandomierz.pl
Pulitik
Walikutha: Jerzy Borowski

Sandomierz (Jerman Sandomir) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 25.300 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sandomierz&oldid=1001253"