Lipsko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lipsko
POL Lipsko COA.svg
Lambang Lipsko
Barkas:POL Lipsko map.svg
Lokasi Lipsko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lipsko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lipsko iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.