Pabianice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pabianice
POL Pabianice COA.svg
Lambang Pabianice
120px
Lokasi Pabianice
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: 71.313 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pabianice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pabianice (Jerman Pabianitz utawa Burgstadt ing Perang Donya II) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 71.313 jiwa.