Strzelce Opolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Strzelce Opolskie
POL Strzelce Opolskie COA.svg
Lambang Strzelce Opolskie
120px
Lokasi Strzelce Opolskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelce Opolskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelce Opolskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.