Strzelce Opolskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Strzelce Opolskie
POL Strzelce Opolskie COA.svg
Lambang Strzelce Opolskie
120px
Lokasi Strzelce Opolskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelce Opolskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelce Opolskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.