Węgorzewo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Węgorzewo
Wegorzewo Herb.PNG
Lambang Węgorzewo
120px
Lokasi Węgorzewo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Węgorzewo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Węgorzewo (Jerman Angerburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.