Nowy Targ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nowy Targ
POL Nowy Targ COA.svg
Lambang Nowy Targ
POL Nowy Targ map.svg
Lokasi Nowy Targ
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowy Targ
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowy Targ (Jerman Neumarkt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.