Nowy Targ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nowy Targ
POL Nowy Targ COA.svg
Lambang Nowy Targ
POL Nowy Targ map.svg
Lokasi Nowy Targ
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowy Targ
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowy Targ (Jerman Neumarkt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.