Chojnice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Chojnice
POL Chojnice COA.svg
Lambang Chojnice
120px
Lokasi Chojnice
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 39.802 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojnice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
Chojnice

Chojnice (Jerman Konitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 39.802 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojnice&oldid=1001430"