Sejny

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sejny
POL Sejny COA.svg
Lambang Sejny
POL Sejny map.svg
Lokasi Sejny
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Podlachia
Jembar: 4,49 km²
Padunung: 5.969 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: BSE
Alamat
balé kutha:
ul. Józefa Piłsudskiego 25
16-500 Sejny
Situs wèb resmi: www.sejny.home.pl
Pulitik
Walikutha: Jan Kap

Sejny, (Lituania: Seinai) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 5.969 jiwa.