Provinsi Podlachia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo podlaskie
POL województwo podlaskie flag.svg POL województwo podlaskie COA.svg
Gendéra Provinsi Podlachia Lambang Provinsi Podlachia
Podlaskie2.png

Provinsi Podlachia ing Polandia

Katrangan cekak
Kutha krajan Białystok
Jembar 20.180 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


1.221.000
60,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
14

Kalurahan 118
Babagan administratif

Podlaskie1.png

Propinsi Podlaskie (Polandia województwo podlaskie) iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Propinsi iki kutha krajané Białystok. Padunungé cacahé ana 1.221.000 jiwa. Propinsi iki pusaté budaya Bélarus ing Polandia.

Sajarah[besut | besut sumber]

Propinsi iki diadegaké ing taun 1999.

Cithakan:Propinsi ing Polandia