Provinsi Podlachia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
województwo podlaskie
POL województwo podlaskie flag.svg POL województwo podlaskie COA.svg
Gendéra Provinsi Podlachia Lambang Provinsi Podlachia
Podlaskie2.png

Provinsi Podlachia ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Białystok
Jembar 20.180 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


1.221.000
60,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
14

Kalurahan 118
Babagan administratif

Podlaskie1.png

Provinsi Podlaskie (Polen województwo podlaskie) iku provinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Białystok. Sing ndunungi cacahé ana 1.221.000 jiwa. Provinsi iki pusaté budaya Bélarus ing Polen.

Sajarah[besut | besut sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.